Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності описує, як агенція мережі Феєрія мандрів (ФОП Іваненко А.А.),  (далі – «Компанія», «ми») збирає, використовує, передає, зберігає персональні дані, які ми автоматично отримуємо, коли ви використовуєте веб-сайт, розміщений на feerie.org.ua ( далі – «Сайт»), або які можуть бути безпосередньо надані нам вами за допомогою Сайту.

  1. Персональні дані, які ви можете самостійно нам надавати

Використання Сайту не вимагає реєстрації та безпосереднього надання персональних даних, які можуть вас ідентифікувати.

  1. Автоматичний збір даних

Log-файли

Коли ви використовуєте Сайт може здійснюватись автоматичний збір інформації, пов’язаної із таким використанням. Так, кожного разу, коли ви відвідуєте Сайт, встановлюється з’єднання, здійснюється доступ до даних на Сайті і створюється log-файл. Він може містити:
– дату і час доступу до Сайту;

– IP-адресу, з якої здійснювався доступ до Сайту;

– дані або ім’я файлу, до якого ви звернулися на Сайті;
– кількість часу, проведеного на Сайті;
– назву і версію вашого веб-браузера, операційної системи;
– назву веб-сайту,  з якого ви перейшли на наш Сайт.
Ця інформація використовується для покращення продуктивності роботи Сайту, з міркувань безпеки,  для забезпечення стабільності роботи Сайту, а також для захисту Сайту від можливих зовнішніх атак. Окрім цього, ми можемо здійснювати статистичний аналіз цих даних.

Дані, що зберігаються у log-файлі не дають нам можливості ідентифікувати вашу особу. Вони  використовуються лише для вказаних тут цілей і не передаються третім особам.

Якщо ви здійснюєте доступ до Сайту за допомогою мобільного пристрою, ми також можемо отримувати інформацію про його місцезнаходження. Ми використовуємо її, щоб встановити з яких географічних регіонів здійснюється доступ до Сайту і мати можливість запропонувати цікавий та актуальний контент. Ви можете обмежити надання інформації про місцезнаходження, скориставшись налаштуваннями служб локації вашого мобільного пристрою.

  1. Файли cookies та інструменти аналітики

Файли cookies – це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому пристрої.
Вони використовуються для збирання анонімних даних та статистики використання вами Сайту. Файли cookies допомагають виміряти ефективність Сайту, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сайту зручнішим для вас.

Файли cookies, які ми використовуємо:

Сесійні файли cookies

Ці файли cookies існують лише протягом сеансу. Вони зникнуть з вашого пристрою, коли ви вимкнете його або закриєте веб-переглядач.

Постійні файли cookies

Ці файли cookies залишаються на вашому комп’ютері навіть після закриття веб-переглядача або вимкнення пристрою. Вони активуються щоразу, коли ви відвідуєте Сайт і мають унікальний ідентифікатор. Це необхідно для індивідуалізації функціоналу Сайту, наприклад, збереження бажаної для вас мови. За допомогою такої ідентифікації ми визначаємо, що це той самий користувач, але вона не дає нам можливості встановити хто це і визначити вашу особу.
Ви можете відмовитися від використання файлів cookie, вибравши відповідні налаштування у своєму веб-переглядачі:

– Для Chrome, будь ласка, відвідайте цю сторінку Google:
https://support.google.com/accounts/answer/32050
– Для Internet Explorer, будь ласка, відвідайте цю сторінку Microsoft:
http://support.microsoft.com/kb/278835
– Для Firefox, будь ласка, відвідайте цю сторінку Mozilla:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-sites-stored
– Для Safari, будь ласка, відвідайте цю сторінку Apple:
https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US

Зверніть увагу, якщо ви відмовитесь від використання файлів cookies, певні функції Сайту можуть бути для вас недоступні.

Файли cookies, інструменти аналітики та управління рекламою третіх осіб

На Сайті використовуються інструменти третіх осіб для аналітики, зокрема:

Google Analytics

Ці інструменти можуть використовувати файли cookie, які можуть збирати таку інформацію:

– вашу IP-адресу,

– назву і версію вашого веб-переглядача, операційної системи;

– про частоту та тривалість використання вами Сайту,

– про контент, який ви переглядаєте,

– з якого сайту ви перейшли на наш Сайт,

– на який сайт перейшли з нашого Сайту,

– іншу інформацію, яка надає можливість проаналізувати як використовується Сайт.

Така інформація є анонімною і дозволяє дослідити як ви використовуєте Сайт, не ідентифікуючи при цьому вашу особу.

Ці дані обробляються відповідними службами аналітики таких третіх осіб для цілей маркетингу, статистики, персоналізації реклами. Інструменти аналізу можуть також передавати ці дані третім особам у випадках, коли це вимагається законом, або якщо такі треті особи є обробниками даних на підставі відповідних договорів.

  1. Надання інформації третім особам

Ми не здійснюємо передачу третім особам персональних даних, інформації, яка може бути віднесена до персональних даних, крім випадків, вказаних у цій Політиці.

Зокрема, доступ до такої інформації можуть мати треті особи, які надають нам послуги з підтримки і адміністрування Сайту, інші послуги, пов’язані із здійсненням нами господарської діяльності. Такі треті особи на підставі укладених з нами договорів зобов’язуються дотримуватись усіх вимог чинного законодавства щодо захисту персональних даних та їх конфіденційності.

  1. Ваші права
    Згідно Закону України «Про захист персональних даних» ви маєте право:
    – знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;

– на доступ до своїх персональних даних;

– отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

– пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

– пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

– на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

– звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого верховної Ради України з прав людини або до суду;

– застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

– вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

– відкликати згоду на обробку персональних даних;

– знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

– на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки.
Якщо ви знаходитесь на території ЄС, за GDPR ви маєте право:
– вимагати надання доступу до ваших персональних даних, які нами зберігаються, їх видалення або виправлення;
– бути поінформованими, яка обробка ваших персональних даних відбувається;
– обмежувати обробку ваших персональних даних;
– на портативність ваших персональних даних;
– заперечувати проти обробки ваших персональних даних;
– подати скаргу до відповідного наглядового органу.

  1. Контактна інформація

Якщо у вас виникли запитання щодо обробки ваших персональних даних у зв’язку із використанням нашого Сайту, ви можете звернутись до нас за адресою: feerieart@gmail.com

  1. Внесення змін

Ми можемо вносити зміни у цю Політику конфіденційності. Просимо вас час від часу ознайомлюватись із цією Політикою.